tuinkantoor-het-atelier-metalura-header

Het Atelier; een nieuw tuinkantoor van Metalura

10 oktober 2024
Leestijd: 2 min.

Een luxe tuinkamer die uw werkervaring naar een hoger niveau tilt? Het Atelier is de nieuwste aanwinst in het Metalura tuinkamer assortiment. Dit stijlvolle tuinkantoor zorgt voor de perfecte balans tussen werk en ontspanning, en dat gewoon in de vertrouwde omgeving van uw eigen achtertuin. Zo houdt u werk en privé gescheiden, maar wel dicht bij elkaar. Na een productieve werkdag stapt u zo uit uw tuinkantoor zo uw woning weer binnen, zonder reistijd of gedoe.

Boost uw welzijn en productiviteit
Het Atelier is meer dan een werkplek. Het is een geïsoleerd tuinkantoor met grote aluminium schuiframen, wat voor een prettige verbinding met de tuin zorgt. Op warme dagen kunt u de ramen eenvoudig openzetten. Kiest u ook voor comfortabele screens? Dan regelt u daarmee de ideale lichtinval. Dankzij de isolerende glazen wanden en het geïsoleerde dak blijft het tuinkantoor ook in de koudere maanden behaaglijk warm.

Meer dan een kantoor
Niet alleen als kantoor, maar ook als inspirerend kunstatelier, fitnessruimte of ontspannende leeshoek biedt Het Atelier talloze mogelijkheden. Het is dé plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 

Boost uw welzijn en productiviteit

tuinkantoor-het-atelier-metalura

Het perfecte tuinkantoor
Het Atelier kunt u volledig naar uw smaak inrichten. Kies voor ingebouwde verlichting, Bluetooth luidsprekers, praktisch kozen stopcontacten en USB-laadpunten. Ook de uitstraling bepaalt u zelf: van een moderne tot landelijke afwerking, alles is mogelijk.

 

Ontdek de mogelijkheden in het Experience Center
Ook kiest u zelf het glazen wandsysteem naar wens voor uw Atelier: van volledig transparant tot steellook, en van vaste wanden tot een geïsoleerd glazen systeem. Alles is mogelijk. In het Experience Center kunt u alle mogelijkheden aanschouwen en uitproberen.

 

tuinkantoor-het-atelier-metalura
tuinkantoor-het-atelier-bluetooth-en-ledverlichting-metalura

Een sterke samenwerking
Het innovatieve vakmanschap van Winsol komt samen met het unieke maatwerk van Metalura. Waar kwaliteit, stijlvol design en duurzaamheid elkaar versterken voor op maat gemaakte oplossingen voor iedere buitenruimte.

Laat u inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is in het Experience Center van Metalura. Maak van uw tuin de ideale werkplek met Het Atelier van Metalura en laat luxe, comfort en productiviteit samenkomen.

Meer weten? Kijk op www.metalura.nl/tuinkantoor-het-atelier of bezoek het Experience Center in Alblasserdam.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings