metalura-gws-middelburg01

Na een bezoek aan de showroom in Alblasserdam waren we helemaal overtuigd

04 september 2024
Leestijd: 2 min.

Lieuwe Rienstra uit Middelburg heeft in de bestaande overkapping een transparant glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen. “Voor mij en mijn vrouw zijn de ochtenden en avonden het favoriete moment om van deze ruimte te genieten, vooral wanneer de temperatuur nog heerlijk aangenaam is.”

Ze kozen voor Metalura op basis van positieve recensies en een overtuigende advertentie in het NRC. “Na een bezoek aan de showroom in Alblasserdam waren we helemaal overtuigd en maakten we snel de keuze voor Metalura. We hadden een idee en zes maanden later hebben we voor een glazen wandsysteem bij Metalura gekozen. De uitstraling van de tuinkamer is nu werkelijk uitstekend."

We leven hier van het ontbijt tot het avondeten

metalura-gws-middelburg07

Sinds de glazen wanden zijn geïnstalleerd, maken ze er in de zomermaanden volop gebruik van. "We leven hier van het ontbijt tot het avondeten," vertelt Lieuwe. "En als het te warm wordt, zetten we gewoon een aantal van de deuren open."

Lieuwe is ook zeer tevreden over de service van Metalura. "Het contact met de medewerkers was uitstekend en de plaatsing verliep vlekkeloos. Zelfs voor de technische uitdaging van een schuin aflopende vloer heeft Metalura een slimme oplossing geboden."

metalura-gws-middelburg02-1
metalura-gws-middelburg03-1
metalura-gws-middelburg01-1
metalura-gws-middelburg04-1
metalura-gws-middelburg05-1
metalura-gws-middelburg06-1
metalura-gws-middelburg07-1

De tuinkamer biedt niet alleen esthetisch plezier, maar ook praktische voordelen. "De ruimte is warmer dan de rest van het huis, zelfs zonder zon. Dit maakt het in de winter heerlijk behaaglijk. Bovendien hebben we geen last meer van koude balkondeuren, en de bijkeuken is nu warmer omdat de glaswand daar geen buitenwand meer is. Dit heeft ook geleid tot een lagere gasrekening."

 

metalura-gws-middelburg06
metalura-gws-middelburg04

De tuinkamer is nog niet helemaal af. "In de zomer hebben we soms last van de lage middagzon die de tuinkamer en het terras erg heet maakt. De huidige zonwering biedt niet genoeg overstek, dus daar zoeken we nog een oplossing voor."

 

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings