Metalura_Optimum_Tuinkamer-De-Luxe01

Tuinkamer De Luxe; Licht, luxe en erg mooi

03 september 2024
Leestijd: 2 min.

Deze familie uit Driebergen liet door Metalura een tuinkamer plaatsen aan hun bestaande veranda. Zij kozen voor tuinkamer De Luxe van Metalura vanwege de maatwerkoplossing.

 

“Wij hadden al een veranda en hier is op uitstekende wijze een tuinkamer aangezet waardoor het één geheel is geworden.” Ook vonden ze de hoge kwaliteit en uitstraling van het product erg belangrijk. ‘Metalura is een professionele en betrouwbare partij, een mooi lokaal bedrijf en we hadden prettig contact.

 

De tuinkamer sluit naadloos aan op wat we al hadden

Metalura_Optimum_Tuinkamer-De-Luxe03

“Het idee van de tuinkamer speelde al ruim een jaar, maar toen we bij Metalura zijn gaan kijken in de showroom hebben we binnen drie maanden ‘ja’ op de offerte gezegd. We kozen voor Metalura toen we erachter kwamen dat er echt sprake is van maatwerk en bijvoorbeeld de beglazing op maat gemaakt wordt en tussen de bestaande pilaren en muren geplaatst kan worden. Daardoor sluit het naadloos aan op wat we al hadden.” Ook de mogelijkheid om de hangende glazen panelen volledig open te kunnen zetten, was voor hen een belangrijke reden.

 

metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe01-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe02-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe03-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe04-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe05-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe06-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe07-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe08-1
metalura-optimum-tuinkamer-de-luxe09-1

“We kwamen bij Metalura uit via een advertentie in het FD Persoonlijk. Later bleek ook dat kennissen hun tuinkamer bij jullie hadden laten maken. Onze tuinkamer is licht, luxe en erg mooi. We zijn echt superblij met het resultaat en tevreden hoe het allemaal gelopen is. Professioneel en prettig.”

 

Metalura_Optimum_Tuinkamer-De-Luxe09
Metalura_Optimum_Tuinkamer-De-Luxe07

“Als we in de tuinkamer zitten, genieten we veel meer van onze tuin. Ons uitzicht is fraaier geworden als we vanuit binnen via de tuinkamer naar de tuin kijken. We eten vrijwel iedere avond in de tuinkamer en in het weekend ontbijten we hier ook.”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings